In ons steeds wisselende ijsassortiment vind je een keur aan verrassende smaken, voor ieder wat wils! Náást lekker ijs biedt David's nog veel meer heerlijkheden... hieronder zie je welke!

P-8gelato foto

Unieke smaken

IJs is bij David’s niet zomaar ijs. Iedere dag ligt onze vitrine vol met steeds weer nieuwe, verrassende smaken. Onze gelato’s zijn bereid op basis van verse melk, terwijl de sorbets juist kraakhelder water als basis hebben. Deze laatste zijn dan ook zeer geschikt voor mensen met een gluten- of andere intolerantie.

Wil je weten welke smaken we allemaal hebben? Bekijk alle smaken!

Wil je weten wat er vandaag in de vitrine ligt? Kijk op de homepage!

Een bolletje (of twee) cadeau geven?

Leuk voor een verjaardag, avondvierdaagse of gewoon zomaar… Geef een ijsje cadeau of lever je muntjes lekker zelf in. Onze ijsjes kun je ook afrekenen met een muntje. Te koop in de winkel, voor €1,75 per stuk en te geven aan wie jij maar wilt!

N-2 Pelle en silke
sorbet

Sorbet versus Gelato

Ons sorbetijs bestaat voor minimaal 50 procent uit vers fruit. Onze sorbets zijn op waterbasis, zodat de fruitsmaak goed naar voren komt. Het is een lekker fris ijsje, ook voor mensen met een lactose- of koemelkallergie.

Gelato daarentegen is op basis van melk, waaraan diverse mooie ingrediënten worden toegevoegd. Bijvoorbeeld onze 100% pure pistachepasta, of Piëmonte hazelnoot. Deze importeren we dan ook rechtsreeks uit Italië. 

Onze visie is helder: “Wanneer je goed ijs wilt maken, begin je met de beste ingrediënten”.

Koffie... voor de echte liefhebbers!

Wij hebben échte Italiaanse koffie van hoge kwaliteit en kunnen een espresso, cappuccino of “gewone” koffie voor u maken. En… soms heeft David daar brownie bij gebakken!

Wat te denken van een Fredo espresso of een Fredo cappuccino? IJskoffie op z’n Grieks bereid!

Koffie 2
milkshake

Echte milkshakes!

Even geen zin in een ijsje maar wel toe aan een lekkere traktatie? Je kunt bij ons ook terecht voor een goede milkshake. Kies je ijssmaak in de vitrine en wij maken jouw milkshake!

IJsbonbons

Een heerlijk, luxe traktatie die ook zeer geschikt is als dessert of cadeau. Denk bijvoorbeeld aan tonka-ijs met een crunch van gezouten karamel, aardbei met balsamico en witte chocola of pinda-karamel-melkchocolade.

ijsbonbon