Met ons altijd enthousiaste team zorgen we dat er dagelijks vers ijs in de winkels ligt. Wij werken uitsluitend met verse melk en de beste, door ons geselecteerde, ingrediënten.

Eerlijke ingrediënten van over de héééle wereld

Voor ijs van David’s zijn alleen de beste ingrediënten goed genoeg! Waar veel reguliere ijsbereiders veelal met halffabricaten werken, stopt bij David’s de zoektocht naar de beste ingrediënten nooit. Valrhona chocolade uit Frankrijk, vanille uit Costa Rica en Cassia-kaneel uit Vietnam bijvoorbeeld…

 

Dagelijks vers bereid in eigen keuken

Dagelijks wordt in onze ijskeuken in Gouda het ijs vers bereid. Zó vers zelfs, dat de melk die wij gebruiken de middag ervoor nog in de koe zat!

In de keuken werken we met volledig door onszelf ontwikkelde recepturen, in de meest uiteenlopende combinaties. Denk bijvoorbeeld aan Kibana (kiwi-banaan), groene appel met wasabi, vanille framboos witte-chocola en nog veel meer. Onze creativiteit kent geen grenzen, met unieke combinaties als resultaat. Iedere dag een andere smaak is voor ons de normaalste zaak van de wereld, zo is er bij ieder bezoek weer iets nieuws te ontdekken en te proeven. Inmiddels hebben we al meer dan 300 verschillende smaken!

Sorbet

Ons sorbetijs bevat geen koemelk of lactose en is daarom een zeer lekker ijsje voor iedereen die kampt met een allergie of intolerantie. Bereid met vers fruit zijn onze sorbetsmaken een welkome afwisseling op een zonnige zomerdag.

 

Verse melk van boer Anton

Wij zijn trots op de samenwerking met boer Anton, die een mooie boerderij heeft op nog geen tien minuten rijden van onze ijskeuken. Verser kan niet! Nadat de melk bij ons binnenkomt, pasteuriseren wij deze zelf. Zo weten we zeker dat de basis goed is voor een heerlijk ijsje.

 

Erkend streekproduct

Ijs van David’s Gelato is een erkend streekproduct. Dat betekent dat wij voldoen aan een productie die uitgaat van streekeigen producten. En daar zijn we trots op!